En sygemelding med stresskolaps blev starten på et nyt kapitel for mig med fokus på sund livsstil, indre ro og større respekt for krop, sjæl og sind. Karriereskift. 

Jeg er en version 5.5. Har erfaret, jeg ikke kom godt afsted med alt for meget arbejde og selvdestruktiv adfærd. I høj grad stædighed i at lytte til kroppens signaler. 

Jeg har 21 års erfaring med patientkontakt på OUH. Senest fra hjertemedicinsk afdeling med dagligt behov for at kunne bevare roen og overblikket. Være støtte i en svær situation på trods af dårlig normering og større arbejdspres. Interessant var det, jeg dagligt mødte mænd med hjerteproblemer og stress, men ignorerede egne symptomer for længe. 

Jeg skulle ned at ligge i fosterstilling for at lytte…. Herfra tog mit liv en drejning på 180 grd. 

 

 

 

Jeg bor i dag på midtfyn sammen med min dejlige kæreste, Marianne. Uden hendes evne til at se igennem mit tidligere stædige væsen og give mig sparring til naturens muligheder til stresshåndtering, var jeg nok tiltet helt. Tak Bebé.

Igennem stresskolapsen genfandt min glemte barndoms erindring af naturens åndehul.

Herfra passion i at dykke ned i litteratur og kurser omkring trivsel og samarbejde med naturen som makker. Senest studie via Wim Hoff i åndedrætsteknik og alkalisk træning. 

Jeg har gået vejen med erkendelse og brug for ansvar. 

Ved du kan det samme!

 

Jeg ser frem til at guide dig.

 

Vi ses derude

Per Rasmussen