En sygemelding med stresskolaps blev starten på et nyt kapitel for mig med fokus på sund livsstil, indre ro og større respekt for krop, sjæl og sind. Karriereskift. 

Jeg er en version 5.5. Har erfaret, jeg ikke kom godt afsted med alt for meget arbejde og selvdestruktiv adfærd. I høj grad stædighed i at lytte til kroppens signaler. 

Jeg arbejdede det sidste år på OUH på hjertemedicinsk afdeling med dagligt behov for at kunne bevare roen og overblikket til patienterne. Være deres støtte i en svær situation på trods af dårlig normering og større arbejdspres. Interessant var det, jeg dagligt mødte mænd med hjerteproblemer og stress, men ignorerede egne symptomer for længe. 

Mit liv har herfra taget en drejning på 180 grd. 

 

 

 

Jeg flyttede til midtfyn og bor i dag sammen med min dejlige kæreste, Marianne. Det er hendes fortjeneste, jeg overhovedet sidder her i dag, og har det godt. Uden hendes evne og forståelse til at se igennem mit tidligere stædige væsen og give mig sparring var jeg tiltet helt. Tak Bebé.

Herfra egen interesse i at dykke ned i litteratur og kurser omkring trivsel og samarbejde med kroppen med naturen som makker. Senest studie via Wim Hoff i åndedrætsteknik. 

Mænd og Udeliv er skabt. Jeg fandt min vej og er nu klar til at støtte dig i din proces. Mandeinfluenza er voldsom, det ved vi…. Har du overvejet, stress kan være det samme…. 

Jeg har gået vejen med erkendelse til “vi mænd også kan få stress” og ansvaret omkring at genfinde selvrespekten og god trivsel. Ved du kan det samme!

 

Vi ses derude

Per Rasmussen